Schilderwerk voor binnen en buiten

Uw pand snel en vakkundig geschilderd!

U kunt bij HB Reinigingstechnieken ook terecht voor Binnenschilderwerk en Buitenschilderwerk. Voor beide geldt, dat wij de ontwikkelingen van schildersmaterialen op de voet volgen, zodat u altijd verzekerd bent van het gebruik van de goede, professionele materialen voor elke situatie, met een perfect resultaat.

Wij geven u graag een advies voor wat betreft de toe te passen kleuren. Als u wilt weten welke kleuren oorspronkelijk toegepast zijn op uw pand, kunnen wij een kleurenonderzoek voor u uitvoeren. Mochten we bij het buitenschilderwerk houtrot tegenkomen, dan kunnen wij, in overleg met u, een oplossing bieden voor de toekomst.

Binnenschilderwerk

Een kamer, kantoor, keuken, entree, trapopgang opnieuw schilderen of behangen maakt een verschil van dag en nacht. Een nieuwe kleur of een nieuw soort materiaal kan de ruimte een enorme oppepper geven. Of u nou de voorkeur geeft aan meer traditionele technieken of moderne materialen, succes is verzekerd. Het spreekt voor zich, dat wij altijd werken met professionele materialen.

Naast een andere kleur, een nieuw behang of het toepassen van bijvoorbeeld een decoratieve schildertechniek is het aanbrengen van sierlijsten of bijvoorbeeld een lambrisering al of niet van houten panelen een mogelijkheid om een andere sfeer te creëren. Maak eens een afspraak met onze deskundige over uw plannen. Er rollen vast en zeker verrassende ideeën uit.

Door op tijd het schilderwerk te laten verrichten zorgt u ervoor dat kozijnen en deuren een langere levensduur hebben en niet gaan rotten. Wij werken met de verf van WijzonolSikkens en Sigma. Op al ons schilderwerk geven wij 6 jaar garantie. Ook voor deze klussen bent u bij HB Reinigingstechnieken aan het juiste adres.

HB reinigingstechnieken

+31 (0)6 52 45 65 68

Buitenschilderwerk

Door onze expertise op het gebied van schilderwerk zijn wij in staat jouw pand te voorzien van de “verfjas” die het nodig heeft. In een kleur die jij wenst en die bij de sfeer van de woning c.q. het zakenpand en de omgeving past. Uiteraard werken we met professionele materialen. Door de ontwikkelingen van de verven is het mogelijk om langer in de herfst en winter door te werken, al of niet met afscherming.

Als wij bij jouw schilderen zien wij uw pand van heel dichtbij. Wij letten dan niet alleen op het schilderwerk, maar wij kijken ook naar eventuele andere problemen die u van afstand niet kunt waarnemen. U kunt hierbij denken aan loodwerk dat stuk is, scheuren in metselwerk, ondeugdelijke voegen, stucwerk dat gebreken vertoont enz. Als u dat wilt, zoeken wij in overleg met u een oplossing die bij u past.

Ook voor een meerjarige onderhoudsplan kunt u bij ons terecht. Wij houden de staat van het schilderwerk bij en zorgen ervoor dat uw woonhuis of bedrijfspand er perfect uit blijft zien.

Onze scherpe prijzen

De juiste manier om uw pand binnen of buiten te schilderen, hangt af van de aard van het oppervlak. Elke ondergrond vraagt een eigen behandeling. Elke soort aanslag heeft een eigen aanpak nodig. Dit betekent dat de prijzen variëren per oppervlakte. Toch hebben onze tarieven één ding gemeen: ze zijn allemaal zeer scherp!