Dakbedekking

Lekkage dak laten verhelpen of vervangen.

Het verhelpen van een daklekkage met spoed kan in een aardige zoektocht veranderen. Het vinden van het dak lek (hoe kleiner het lek hoe moeilijker te vinden) zal de meest tijd in beslag nemen. Het vervelende aan een lekkend dak is dat uw woning ook aan de binnenkant waterschade zal krijgen en daar zit niemand op te wachten natuurlijk. Leest u op deze pagina alle informatie over een lekkage aan uw dak, het repareren en de gemiddelde kosten.

Plat dak

Het platte dak zoals het dak van uw aanbouw of bijkeuken is vaak beplakt met rollen bitumen. Bitumen dakbedekking is een van de meest voorkomende dakbedekkingen die word gebruikt voor platte daken. Deze vorm van dakbedekking word vastgebrand op het houten dakbeschot met of zonder onderlaag. Ook kan er meteen dakisolatie worden aangebracht wat uw stookkosten jaarlijks flink zal laten dalen.

Het repareren van een plat dak is een klein klusje echter is het opsporen van het lek een zeer tijdrovend karwij. Onze ervaring heeft ons leren kennen dat vaak de aansluiting tussen de banen dakbedekking voor problemen kunnen zorgen omdat deze zijn opengesprongen of niet goed zijn vast gebrand door de huidige dakdekker.

Dakbedekking laten aanbrengen op het dak is niet zo maar een klus die u zelf wel even doet. Hiervoor is het inhuren van een dakdekker geen verkeerde beslissing.

Ook een dak trim die zorgt voor de afwerking van het dak naar de boeidelen is lekkage gevoelig. Is de dakbedekking niet goed vast gebrand onder de dakrand dan zal het hemelwater er tussen kunnen komen en over het plafond van uw uitbouw lopen.

20 jaar garantie bij HB Reinigingstechnieken

Dakbedekking

Een goed gelegd dak beschermt u jaren tegen regen en warmte. Bij ons kunt u terecht voor het leveren, monteren en repareren van al uw dak- en zinkwerk.  Onze eigen vakmensen zijn specialist in het aanbrengen of vervangen van dakgoten en hemelwaterafvoer, bij bestaande en nieuwe daken. Met de wisselende weersomstandigheden in Nederland is het goed te weten dat u kunt bouwen op onze deskundigheid.

Op onze dakbedekking Royal geven wij 20 jaar garantie

Dakisolatie

Nieuwe daken zijn voldoende geïsoleerd. Als u uw dakbedekking vervangt, laat dan meteen uw dak isoleren. Daarmee bespaart u direct op uw energiekosten. Afhankelijk van de oude situatie komt dit neer op een besparing van 25 tot 40%.

Betrouwbaar en langdurig dak

Wij zijn bedreven in een reeks essentiële taken om een stevig en waterdicht dak te creëren. Het proces begint vaak met het zorgvuldig verwijderen van bestaande dakpannen, waarbij veiligheid en precisie voorop staan. Vervolgens slaan ze stevig panlatten op het dak, waardoor een solide basis ontstaat voor de nieuwe dakbedekking.

Na het voorbereidende werk leggen de dakdekkers met vakmanschap en precisie de dakpannen op hun plaats, waarbij ze letten op een gelijkmatige verdeling en correcte overlapping om een duurzame bescherming tegen de elementen te garanderen. Voor het vastzetten van de dak- en nokpannen maken wij gebruik van Flexim, een flexibele en duurzame afdichtingsmassa die een sterke verbinding biedt en tegelijkertijd de nodige flexibiliteit behoudt om de natuurlijke bewegingen van het dak op te vangen.

Door deze nauwgezette stappen te volgen en gebruik te maken van hoogwaardige materialen, kunnen dakwerkers een betrouwbaar en langdurig dak creëren dat bestand is tegen de uitdagingen van weer en tijd.

Dak bedekking - HB Reinigingstechnieken

Onze scherpe prijzen

Wilt u uw dakgoot of dak laten reinigen, repareren of vervangen tegen scherpe prijzen? Neem dan Contact op met HB reinigingstechnieken voor een vrijblijvend advies of vraag direct een gratis Offerte bij ons aan.

Wij zijn werkzaam in een straal van 300 km van Doetinchem, ook in Duitsland en België wij komen dus ook bij uw in de buurt, Daarbij rekenen wij geen voorrijkosten!

+31 (0)6 52 45 65 68

Onze projecten

Dakbedekking - HB Reinigingstechnieken
Dakbedekking - HB Reiningstechnieken
Dakbedekking - HB Reinigingstechnieken