Specialist in gevelreiniging Doesburg

Gevelreiniging Doesburg reinigt uw gevel snel en vakkundig. Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel reinigen van de gevel van uw woning winkel of kantoorpand. Door verschillende soorten vervuiling, zoals algen, mossen, schimmels of graffiti kan uw gevel er vervuild uit gaan zien. Al deze vervuiling heeft invloed op de staat van uw gevel. Tijdig onderhoud zoals gevelreiniging is dan ook essentieel.

Gevelreiniging Doesburg hoe wij te werk gaan!

Wij hanteren twee reinigingstechnieken voor de gevelreiniging. De meest milieuvriendelijke is de gevelreiniging met warm water de andere techniek is gevelreiniging door Torbo stralen. Van tevoren stellen wij vast welke techniek het beste is voor uw gevel. De meeste werkzaamheden worden in 1 dag door ons afgerond.

Gevelreiniging Doesburg

Gevelreiniging met warm water

Hierbij reinigen wij de gevel met waterstralen. Afhankelijk van het soort vuil en het materiaal van de gevel passen wij de waterdruk, de temperatuur en het reinigingsproduct aan. Bij deze techniek ondervindt u weinig overlast van de werkzaamheden. Ook is deze reiniging niet schadelijk voor uw gevel.

Gevelreiniging met Torbo stralen

Hierbij reinigen wij uw gevel door deze licht te zandstralen. Deze techniek is anders dan het vroegere zandstralen. Bij Torbo stralen wordt speciaal zand met water vermengt en vervolgens op de muur gespoten. Doordat het zand vermengd wordt met water is de inslag op de gevel zachter. Hierdoor worden gevels minder beschadigd.

Impregneren van uw gevel

Tegelijk met het reinigen van uw gevel kan Gevelreiniging Doesburg deze ook impregneren. De voordelen van het impregneren van uw gevel is dat de levensduur van het geveloppervlak verlengd wordt. Door het impregneren zal de gevel droog blijven hierdoor krijgt het een isolerende werking. Dit gaat u zeker merken in uw energiekosten.

+31 (0)6 52 45 65 68

Prijzen van Gevelreiniging Doesburg

Gevelreiniging Doesburg zorgt met hun duurzame reinigingstechnieken voor een frisse gevel die er uit ziet als nieuw. Laat daarom uw gevel door ons reinigen, wij doen dit tegen een scherpe prijs. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze projecten

HB reinigingstechniekenHB reinigingstechnieken
HB reinigingstechniekenHB reinigingstechnieken
HB reinigingstechniekenHB reinigingstechnieken