Specialist in gevelreiniging Zevenaar

Gevelreiniging is een belangrijke taak om de buitenkant van gebouwen in Zevenaar te onderhouden. De gevels blijven hierdoor langer mooi en verkleuren niet. Bovendien voorkomt gevelreiniging schade door slecht weer en andere invloeden. Denk bijvoorbeeld aan algen en mosgroei, wat anders schimmel en onaantrekkelijke verkleuringen kan veroorzaken. Gevelreiniging Zevenaar is dus een belangrijke stap in het behoud van uw gebouw.

Hoe wij te werk gaan!

Gevelreiniging Zevenaar is een veelgebruikte methode om er voor te zorgen dat de buitenkant van uw gebouw er altijd goed uitziet. Er zijn veel verschillende manieren waarop u uw gevel kunt reinigen. Afhankelijk van het soort materiaal waarmee uw gevel is gemaakt, kunnen er verschillende technieken nodig zijn. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor het onderhoud van uw gevel, waardoor uw gevel er altijd mooi uitziet. Dit is een belangrijk onderdeel van het behoud van de waarde van uw gebouw. Door gebruik te maken van HB Reinigingstechnieken voor gevelreiniging in Zevenaar, kunt u er zeker van zijn dat uw gevel er altijd goed uitziet.

Wilt u uw gevel laten reinigen in Zevenaar tegen scherpe prijzen?
Neem dan contact op met HB reinigingstechnieken voor een vrijblijvend advies of vraag direct een gratis offerte bij ons aan.

Gevelreiniging Zevenaar

Waarom is gevelreiniging in Zevenaar nodig?

Gevelreiniging in Zevenaar en de nabij gelegen plaatsen als Didam, Groessen, Duiven en Doesburg is van groot belang omdat het helpt om het uiterlijk van de stad te verbeteren en het algemene welzijn te verhogen. Gevelreiniging helpt uw pand er ook beter uit te laten zien en te voorkomen dat er vuil op de gevels blijft staan. Daarnaast helpt het om schimmels en algen te bestrijden die schade kunnen toebrengen aan de gevels. Het is dus van groot belang dat de gevels in Zevenaar regelmatig worden gereinigd.

Hoe wordt gevelreiniging uitgevoerd in Zevenaar?

Gevelreiniging Zevenaar wordt uitgevoerd door HB Reinigingstechnieken een professioneel gevelreinigingsbedrijf. De verschillende reinigingsmogelijkheden die worden aangeboden door het gevelreinigingsbedrijf in Zevenaar omvatten het gebruik van hogedrukstralen, het gebruik van stoom en het gebruik softwash. Afhankelijk van de toestand van de gevel, zal het gevelreinigingsbedrijf kiezen voor de meest effectieve methode om de gevel te reinigen. Nadat de gevel is gereinigd, zal het bedrijf de gevel inspecteren om ervoor te zorgen dat de gevel perfect schoon en glanzend is. Met de juiste zorg en onderhoud, zal de gevel er jarenlang mooi uitzien.

Wat is softwash?

Softwash is een revolutionair concept uit Amerika dat reeds jarenlang een groot succes is in de U.S. en ver daarbuiten. Het is een zeer doeltreffend alternatief voor hogedrukreiniging. Er wordt gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare chemie, geproduceerd op waterbasis. Deze verwijderen vuil en viezigheid, insectennesten en webben maar vernietigen ook mos, meeldauw, algen en bacteriën, om zo een gezuiverd oppervlak achter te laten.

Voordelen softwash t.o.v. hogedruk

  • Er wordt slechts 1/3e van de hoeveelheid water verbruikt in vergelijking met hoge druk.
  • Het resultaat blijft ook 4 tot 6 keer langer schoon.
  • Het te behandelen oppervlak wordt niet beschadigd en/of aangetast.
  • Enkel gebruik van biologisch afbreekbare producten.

Vochtwerende laag aanbrengen op de gevel

Vocht is vijand nummer één van veel bouwmaterialen. Door weer en wind kan het zomaar zijn dat u problemen krijgt met uw gevel. Dat kan variëren van schimmel en algengroei tot beschadigde voegen of zelfs scheuren in de voegen. Uw gevel laten impregneren kan hier een boel ellende voorkomen. Het impregneren van gevelwerk is niet meer weg te denken in deze tijd. Door de klimaatverandering wordt ook de samenstelling van de neerslag die uit de lucht komt vallen anders en heeft het voegwerk ook steeds meer te lijden. Het impregneren houdt vocht tegen en mede daardoor blijft uw gevel aanzienlijk langere tijd in goede conditie.

Scherpe prijzen voor Gevelreiniging in Zevenaar

Wil je jouw uw gevel laten reinigen tegen scherpe prijzen? Neem dan Contact op met HB reinigingstechnieken voor een vrijblijvend advies of vraag direct een gratis offerte bij ons aan.

Wij zijn werkzaam in een straal van 50 km van Zevenaar en nabij gelegen plaatsen als Doetinchem, Didam, Duiven, Westervoort, Huissen, Elst, Arnhem, Oosterbeek, Velp, Rozendaal, Rheden, Doesburg, Dieren, Eerbeek, Brummen en Zutphen. Daarbij rekenen wij geen voorrijkosten!

Onze projecten

HB reinigingstechniekenHB reinigingstechnieken
HB reinigingstechniekenHB reinigingstechnieken
HB reinigingstechniekenHB reinigingstechnieken