Reviews

Lees wat andere mensen over HB Reinigingstechnieken vertellen.

Na telefonisch contact is HB Reinigingstechnieken binnen enkele dagen langsgeweest om de exacte details van de gevelreinigingsklus te bespreken. Ze geven goede details aan. Kijken ook naar het algemene plaatje en bieden inzichten in welke opties het beste zijn. Werken secuur, netjes en maken er een compleet plaatje van. Maken het af van begin tot eind. En ruimten alle spullen en afval netjes op. Na de gevelreiniging het bedrijf ook gevraagd het gehele huis te schilderen. Ook hier werdt vanuit een breder oogpunt gekeken om het huis mooier te maken. B.v. het meeschilderen van de luchtroosters, de regenpijp. En zelf wat kleine zaken om het schilderen heen meegepakt zoals een loszittende plank weer vastgemaakt. Kortom betrouwbaar bedrijf die zijn afspraken nakomt en je een goed gevoel geeft met een mooi opgeleverde dienst.

Bobby Modderkolk
Super service geleverd, zeer tevreden ?
Marion Koning

Erg vriendelijke mensen hebben bij ons de gevel schoongemaakt en aan de hand daarvan kwamen er nog enkele gebreken naar voren. Toen een uitgebreide folder gezien en de keuze gemaakt het dak door hun te laten maken. Super werk geleverd!

Joris

Brand heeft ons pand weer netjes schoon gemaakt!

Dorty Wienk

Afgelopen najaar o.a. gevelreiniging en nieuw voegwerk laten doen door HB Reinigingstechnieken en Schilderwerken. Top resultaat, fijne samenwerking met Mannus die erg betrokken is bij zijn projecten. Al met al een zeer positieve ervaring!

Tom Nillesen
Ze hebben mijn gevel en dak gereinigd het lijkt weer als nieuw alles netjes opgeruimd en we kunnen de weer jaren tegen aan
Jaimy Van Zuilen
Heeft netjes gewerkt volgens afspraak.
Herman Massop

Meerdere daken laten vervangen. Goede prijs-kwaliteit- persoonlijk en professioneel.

Peggy Kaal
Zeer professioneel bedrijf en erg vriendelijke mensen, supertevreden met het resultaat.
Erik Assink

Prima werk verricht. Daken en muren lijken weer als nieuw. Ook nog even een niet eerdere lekkage onder dakpannen ontdekt en verholpen. Ik ben zeer tevreden.

Jaap Voetberg

Kwaliteit! Onze muur was helemaal overwoekerd met hedra en helemaal vergroeid met de wortels ervan, de muur is weer net nieuw, had niet verwacht dat ze die weer zo schoon kregen, zeer tevreden!

Lorny Wanders

Onze gevels zijn weer mooi schoon gemaakt en geïmpregneerd, kunnen er weer tegen, prima werk geleverd , wij zijn er blij mee

PROKTOVAR polikliniek

De heer M. Brand en zijn team hebben in opdracht van onze VvE twee gebouwen, die erg vervuild waren, gereinigd.

De gevels vóór, achter en de zijkanten, zijn met stoom schoongemaakt en daarna gehydrofobeerd. Ook zijn de betonnen dorpels onder de ramen en aan de balkons, de garage- en keldertoegang behandeld.

VVE Keijenheuvel
Serieuze mensen die zich aan de afspraken houden!
Goede service.
Robert Bijsters

Kwaliteit, Stiptheid! Volledige schoonmaak buitenzijde vrijstaande woning. Zeer snelle start uitvoering na de inspectie en uiteindelijke opdracht. Resultaat onverwacht goed, zowel muren als dak. In enkele dagen weer als nieuw. We kunnen er weer een aantal jaren tegen.

Jan Verschoor

Professioneel, flexibel en hulpvaardig. Diverse (lekke) daken op verschillende panden opnieuw laten bedekken. Eerst één pand en na de afwerking gelijk ook pand twee laten doen. In de aangegeven tijdspanne werk opgeleverd. Erg prettig contact en ze hebben meegedacht in oplossingen.

R. Kaal

Dhr Brand heeft me heel netjes de gevel gereinigd, en alles netjes opgeruimd achtergelaten. Ben zeer tevreden!

Harald Reindsen
Super service! En super vriendelijk!
Ilse Meenink

BEL ONS

+31 (0)6 52 45 65 68

MAIL ONS

info@hb-reinigingstechnieken.nl